На Консултативния съвет по зърно ще обсъдим няколко възможни варианта. Един

...
На Консултативния съвет по зърно ще обсъдим няколко възможни варианта. Един
Коментари Харесай

Държавата умува как да реши проблема на българските зърнопроизводители

На Консултативния съвет по зърно ще обсъдим няколко вероятни разновидността. Един от тях е засилен надзор - разбори на всичко, което влиза на равнище граници. Вторият - да стартираме договаряния с украинското държавно управление. Но ще бъде доста мъчно на равнище държавно управление с държавно управление да ограничим бизнес дейностите на две частни компании.



Така заместник-министърът на земеделието Тодор Джиков разяснява недоволството на зърнопроизводителите по Народоосвободителна въстаническа армия. 

Джиков съобщи, че измежду коментираните разновидности е и в това число компенсиране от спешния запас, както и да се усили със 75 млн. евро от спешния запас на Европейски Съюз помощта под формата на обезщетения.

„ Ще обсъдим с сектора обстойно и нашироко всички вероятни разновидности за излизане от рецесията ”, акцентира зам.-министърът.

„ Трябва оттук насетне да се ограничи вносът на слънчоглед в България, тъй като с него е най-сериозният проблем и по складовете има към 1,300 млн. тона. Това е количество, което ще бъде модифицирано в страната ни до месец юли. Натискът понижава ”, акцентира той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР